MUSIKGUDSTJENESTE MED ELGETI / RAAE DUO

Indlæser kort...

Dato - 02-apr-2018
Tidspunkt - 14:00

Sted
Kirkerup Kirke

Kategori


MUSIKGUDSTJENESTE MED ELGETI / RAAE DUO 2. PÅSKEDAG den 2. APRIL KL. 14:00 I KIRKERUP KIRKE
Musik bevæger hjerte og hjerne, musik gør os glade! Sådan er det også med troen. Derfor inviterer vi til musikgudstjeneste 2. påskedag.

Her vil Elgeti/ Raae Duo spille påsken ind i vores hjerter. Man kan glæde sig til et genhør med mange dejlige evergreens, fra swingnumre over latinamerikanske melodier til duoens egne arrangementer af popklassikere og danske viser. Elgeti / Raae Duo vil akkompagnere gudstjenesten med musik. Efter gudstjenesten spiller Duoen ½ times tid og menighedsrådet er vært ved et glas vin/ sodavand og snacks.

Besøg evt. hjemmesiden og hør deres musik. www.sarahelgeti.dk
Aftensang Store Bededag fredag den 27. april 19:00 i Sørbymagle Kirke. I Sørbymagle Kirke er der tradition for, at fejre Store Bededag med en gudstjeneste kl. 19:00 og varme hveder i Sognehuset efterfølgende. Aftenen vil foregå med aftensang, bibelske læsninger og flotte salmer. Det er en fin afslutning på dagen – et pusterum med tid til fordybelse og eftertanke. Efter aftensangen i kirken bydes der på varme hveder og kaffe/the i Sognehuset. Traktementet i Sognehuset koster 10 kr.