Babysalmesang

Indlæser kort...

Dato - 04-sep-2019
Tidspunkt - 10:00 - 12:00

Sted
Sognehuset

Kategori


Babysalmesang- et musikalsk og rytmisk tilbud til de mindste børn og deres forældre.

Babysalmesang er for babyer fra 1 til 12 måneder og enten mor eller far.

Din stemme er din babys yndlingsstemme, og salmesang stimulerer alle din babys sanser. Babysalmesang i folkekirken er opstået ud fra en viden om, at sang og musik stimulerer barnets musikalske og sansemotoriske udvikling.  En baby forstår ikke salmerne, men babyen kan sanse stemningen og atmosfæren, og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed. Derudover giver babysalmesang dig, som mor eller far inspiration til at synge og bevæge dig med din baby derhjemme.

Med sang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor samværet mellem børn og forældre og børnene imellem bringes i spil. Salmerne ledsages af små fagter, leg med sæbebobler, balloner, og dans i mors eller fars favn.

Babysalmesangen, er gratis og foregår på onsdage formiddage i Sognehuset ved Sørbymagle Kirke. Sognehuset er åbent fra kl 10.00 her kan man komme og ’’lande’’ i rummet med sit barn. Undervisningen begynder kl. 10.30 og varer til kl. 11.00. Efter undervisningen er det muligt at spise sin medbragte mad, og man kan hygge sig med de andre forældre indtil kl. 12.00.

Babysalmesang kræver ikke et stort kendskab til kirken, og du behøver ikke være et musikalsk geni for at deltage. Alle er velkomne! Babysalmesang i Sørbymagle Kirke varetages af musikpædagog Jannik, som også underviser på Skovbrynet og i privat regi.

Tag madpakke og kaffe/ drikkevarer med til en hyggelig stund efter babysalmesangen.

Men skynd dig at tilmelde dig og din baby, der kan være max. 10 voksne på holdet.

Nyt hold begynder onsdag d. 4. september kl. 10.00

Tilmelding hos Lone på mobil 2234 4910